Wij zijn er van overtuigd dat in de huidige snelle tijd wij ook de middelen moeten gebruiken die beschikbaar zijn. Wij (onze redactie) kunnen werken op een tijd die ons het beste uitkomt, en u de lezer (gebruiker) over de informatie kunt beschikken op het tijdstip dat het u uitkomt.

Transparantie is geen toverwoord. Onze overtuiging is dat transparantie bijdraagt aan een wederzijds vertrouwen en vinden het daarom een kernwoord.

Onze website bevat veel onderwerpen, artikelen, verslagen, teksten enz. die door onze redactie steeds worden bijgewerkt. Wij willen hierdoor bereiken dat u ons snel weer zult bezoeken om op de hoogte te blijven van de laatste ontwikkelingen.

Stimuleer ook uw collega-bestuursleden onze website regelmatig te bezoeken, waardoor ook de deskundigheid bevorderd kan worden. Op dit moment hebben wij nog geen totaalbeeld van de mogelijkheden die, door optimaal gebruik te maken van onze site, nog open liggen.

Door het inzenden van een artikel kunt u actief bijdragen aan het succes van onze website. Het zal zeker op prijs worden gesteld door ons en andere bezoekers als u reageert op onze publicaties. Ook artikelen die anderen kunnen stimuleren. willen wij graag gebruiken zoals b.v. een geslaagde leefbaarheidsactie.

Peter Valk