Namens het bestuur van H.B.O.Wonen 99 zal de redactie steeds nieuwe onderwerpen plaatsen om de website actueel te houden. Eerder geplaatste teksten zullen in een archief worden bewaard zodra er recentere teksten beschikbaar zijn. Onderwerpen zoals Belangrijke Documenten zullen steeds beschikbaar blijven omdat deze nog altijd van toepassing zijn. Andere onderwerpen die u kunt vinden zullen echter regelmatig worden bijgewerkt omdat nieuwe teksten hiervoor in de plaats komen,

Omdat u als vrijwilliger meestal niet in de gelegenheid bent om deze informatie overal vandaan te halen, willen wij u door onze publicaties op de hoogte houden van de laatste ontwikkelingen. Het gezegde 'kennis maakt macht' is hier zeker van toepassing. Omdat u de deur niet uit hoeft en u onze website 24 uur per dag kunt raadplegen (dus ook op de tijd die u het beste uitkomt), heeft u, als onze achterban, een kennisbank beschikbaar, waarmee u zich zo breed mogelijk kunt bekwamen.

Binnen uw Commissie van Huurders is het belangrijk om uw medecommissieleden te informeren over de mogelijkheden van deze website. Tijdens uw eigen commissievergaderingen zullen de door ons geplaatste teksten u kunnen helpen zinvolle agendapunten op te voeren voor het overleg met uw woonconsulent. Wij zullen op onze website meestal complex-overstijgende onderwerpen behandelen omdat die onderwerpen ook voor anderen van toepassing kunnen zijn.

Helaas kunnen wij geen onderwerpen in behandeling nemen zoals klachten van een individuele huurder of een enkel complex waar het grootste gedeelte van onze achterban andere ervaringen hebben. Natuurlijk willen wij graag wel geïnformeerd worden over zaken die bij uw complex spelen, omdat de redactie op deze manier een beter beeld krijgt over onderwerpen die u graag behandeld ziet.


Wij willen onze website niet uitsluitend gebruiken als eenrichtingsverkeer van ons naar u, maar hebben onze site zo ingericht dat ook informatie van u naar ons mogelijk is. Het is voor ons (het bestuur van H.B.O.Wonen 99) maar ook voor anderen (Commissies van Huurders), net zo belangrijk te weten welke zaken u bezighouden.
De verschillende mogelijkheden van deze website kunnen zeker de communicatie van ons naar onze achterban vereenvoudigen. Door de functies als print, doorsturen, enz. is het mogelijk, om binnen uw C.v.H. de beschikbare informatie ook sneller te delen met uw medecommissieleden.
De redactie stelt het op prijs als bezoekers met ons meedenken en staat open voor suggesties die bij kunnen dragen aan het optimaliseren van onze website.

Wij als redactie vertrouwen erop dat onze website u uitnodigt om actief mee te doen om zodoende elkaar van dienst te zijn.

Gaarne nodigen wij alle commissies van huurders uit hun bijdrage te leveren aan deze website. Uw bijdrage kunt u sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken. 

Namens het bestuur,
De redactie